Ta hjälp av en erfaren och lyhörd guldsmed i Stockholm

– Eftersöker du en skicklig guldsmed i Stockholm? Då har du hamnat rätt.

Gunnar Fahlström är en juvelerare i Stockholm med kunniga guldsmeder vid såväl tillverkning som reparationer. Hos oss är det också möjligt att specialbeställa handtillverkade smycken – helt utifrån din unika smak.

Vi erbjuder idag ett av Stockholms finaste sortiment av förlovningsringar, vigselringar, juveler, armband, halsband, örhängen, colliers och mycket mer.

5 anledningar till varför du ska välja oss:

 • Vi har lång erfarenhet som guldsmed i Stockholm.
 • Vi arbetar lyhört till våra kunders önskemål.
 • Vi kan ge garantibevis genom en rad olika stämplar som vi använder oss av.
 • Vi arbetar med återvunnet guld, vilket är det bästa ur miljösynpunkt.
 • Vi erbjuder ett av Stockholms finaste sortiment av smycken.

Boka tid med en guldsmed

Vi ger dig som kund möjligheten att boka egen tid hos oss för rådgivning/beställning av ett handtillverkat smycke som är tillverkat i vår ateljé. Att skapa sitt eget smycke i form av ett par förlovningsringar/alliansringar som speglar just era personliga önskemål är alltid en väldigt speciell känsla! Eller för oss att hjälpa till med att få ett släktsmycke att hålla och glädja flera generationer med hjälp av förstärkning och översyn i vår verkstad.

Kanske väljer du att omarbeta ett äldre smycke där du kan förverkliga idéer om ett drömsmycke du alltid velat bära, boka tid för rådgivning så hjälper vi dig. Vi svarar på alla dina frågor och vägleder dig på vägen.


Laddar…

Designa egna förlovningsringar och vigselringar – eller ett eget helt unikt smycke

Vill du och din respektive ha unika förlovningsringar eller vigselringar kan vi givetvis hjälpa er. Hos oss finns möjligheten att boka en egen tid för personlig rådgivning och beställning ett eget, handtillverkat smycke som tillverkas av våra kunniga guldsmederna.

Att skapa ett eget smycke är väldigt personligt och kan även vara den perfekta gåvan. En av våra vanligaste förfrågningar är design och utformande förlovningsringar och vigselringar. Genom att sätta sin egna touch på dem speglas just er som par och era unika önskemål, vilket brukar bara en väldigt speciell känsla. Vilket är en lika speciell känsla för oss och en stor ära att hjälpa till med.

Kanske har ni önskemål om att omarbeta ringar som har funnits i släkten under flera generationer. Då kan vi naturligtvis hjälpa er att förverkliga era idéer. Detsamma gäller vid produktion av smycken i andra former.

Att vända sig till oss är bättre än att gå till en guldsmedsbutik med ett standardsortiment. Hos oss är det enbart din fantasi som sätter gränserna för hur ditt smycke ska se ut.

Boka gärna en tid för rådgivning, så svarar vi på dina frågor och agerar gärna bollplank.

En guldsmed med garanti och miljötänk

På Gunnar Fahlström arbetar vi med återvunnet guld, vilket är det bästa alternativet ur miljösynpunkt. Alla diamanter som vi säljer är 100% konfliktfria och över 0,35 ct. certifierade av GIA (Gemological Institute of America).

Samtliga av våra produktioner håller högsta klass, både ur ett material- och ett hantverksperspektiv, och vi gör alltid vårt yttersta för att leverera en slutprodukt som lever upp till dina exakta önskemål.

Som ett garantibevis använder vi oss av ett antal olika stämplar:

 • G Fahlström: Vår designstämpel som vi brukar använda när det finns plats för den.
 • GFM: Vår ansvarsstämpel där vi står som garant för äkthet och hantverk.
 • Skyddshelgonet: S:t Erik visar att din vara är tillverkad i Stockholm.
 • GR: Detta är Guldsmedsmästarnas Riksförbunds stämpel.
 • 18K: Denna stämpel anger guldhalten i karat, 18/24.
 • E11: Med en bokstavs- och sifferkombination anges vilket år du köpt din vara. Om varan är köpt år 2003 gäller exempelvis stämpel E11.

Vill du veta mer? Tveka inte att ta kontakt med oss.

Vill du veta mer om hur vi och våra guldsmeder i Stockholm kan hjälpa dig? Ta då kontakt med oss. Vi berättar gärna mer om vad vi kan göra för dig utifrån dina unika önskemål och hur våra processer ser ut.

Varmt välkommen!